CONTENTI RAGAZZI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Contenti Ragazzi. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 9:48 Zat een foutje in de bestelling wat keurig is opgelost ondanks de drukte! Echt super!
27 nov 2022 om 21:01 Altijd lekker, duurde vandaag wel wat langer met bezorgen
21 nov 2022 om 20:05 Wij vonden het deze keer tegenvallen. Vooral de bezorgtijd. Als indicatie stond gemiddeld 25 minuten. Het duurde nu 90 minuten en dat kregen we pas te horen nadat we al besteld en betaald hadden. Helaas was de pastasaus ook waterig.
13 nov 2022 om 20:13 Netjes op tijd en eten was heerlijk
6 nov 2022 om 22:05 De pizza's waren niet warm en niet voorgesneden.
30 okt 2022 om 20:38 Was alsnog te laat. Maar het eten was lekker. Volgende keer rechtsstreek bij Ragazzi, maar je zit ongemerkt op de site van thuisbezorgd
29 okt 2022 om 21:01 In het vervolg plaats ik de bestelling rechtstreeks bij Contenti Ragazzi, niet meer via thuisbezorgd.
14 okt 2022 om 20:26 Pizza's waren lekker en lekker groot
8 okt 2022 om 0:01 Was weer helemaal top
25 sep 2022 om 21:29 Essen war sehr gut . Lieferung zum Campingplatz klappte einwandfrei
11 sep 2022 om 19:40 17.37 uur eten besteld, duurde 2 uur lang tot het bezorgd werd. Ik had 1 lasanga en 1 creme brullee besteld. 2x aan de telefoon gehangen á 5min. maar er werd opgehangen. Ik was de enige in de wachtrij. Om 19.39 werd mijn bestelling pas geleverd. :/